Et kontorfællesskab er et sted man kan leje sig ind og få et kontorlokale. Det kan både være, hvis du har brug for et fast kontor med mulighed for lukkede døre eller hvis du ønsker en åben plads  et par gange om ugen. Mulighederne er mange og kan være en praktisk løsning i Corona-tiderne. Man kan få byttet sit hjemmekontor ud og komme lidt væk hjemmefra i vores kontorudlejning i centrum af Slagelse.

Kontorfællesskab Slagelse
Kontorfællesskab Slagelse

En god start i et kontorfællesskab

Der er mange faktorer der kan spille ind på hvilket kontorfælleskab man skal vælge. Mulighederne er mange, men hvad fungerer bedst for dig og din virksomhed?

Det er altid en god start at bruge noget tid på at undersøge, hvad der giver bedst mening for dig rent beliggenhedsmæssigt. Derefter kan du vælge nogle steder til at undersøge, hvad de forskellige kontorpladser og kontorlokaler tilbyder, eksempelvis om der er gratis kaffe og frugt, om der er sociale arrangementer såsom foredrag, kurser eller en god omgang fredagscafe.  

Efter en grundig research, kan du booke en aftale med de kontorfælleskaber du synes lyder interessant, hvor du efterfølgende kan komme ud og se lokalerne og omgivelserne. Det er ofte nemmere at beslutte sig, når man har været ude fysisk og se kontoret. På denne måde er der også mulighed for at hilse på kontorlejerne der er til stede og få en dialog og indblik i, hvordan det er at være i et kontorfælleskab. 

Overvejelser før valg af kontorlokaler

Under overvejelsesvurderingen omkring valg af kontorfællesskab kan du have følgende spørgsmål i mente:

Det er sjældent, at kontorfællesskaber kan leve op til alle dine krav, men foretræk at find dine kernekrav til kontorlokaler, og udvid herefter din horisont.

Hvis du er mest til at sidde i et lukket kontorlokale og ikke har behov for socialisering, så kan et kontorhotel være en mulighed for dig og din virksomhed. 

Hvis du derimod er til sociale sammenkomster, erhvervsnetværk, fredagsbar, gode snakke over en kop kaffe og sparringsmuligheder, så er vores kontorfællesskab Central Business i 4200 Slagelse måske det rette sted for dig og din virksomhed.

Faciliteter i et kontorfællesskab

Hvis du kan sætte flueben ved nedenstående, så er Central Business måske det helt perfekte sted for dig. 

Du er velkommen til at komme forbi vores kontorfællesskab på H.P. Hansens Plads 32, 4200 Slagelse til en uforpligtende fremvisning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *